La segona sentència del Tribunal Suprem favorable a la Cecot en el cas CASTOR eleva a 118M € les retribucions a retornar

A diferència de la primera sentència, el Suprem anul·la retribucions per més de 100 milions d’euros que hauran de retornar-se, entre elles, la primera quota anual (80.6M €) de retorn del crèdit d’1.350M € que l’anterior Govern central va autoritzar a pagar a l’exconcessionària Escal UGS.

La Cecot manté impugnades les Ordres Ministerials per als exercicis 2017 i 2018 del Reial decret-llei 13/2014 i espera que les sentències, igual que les referides a 2015 i 2016, també seran favorables als consumidors de gas.

Les sentències del Tribunal Suprem demanden al Govern que adopti les mesures necessàries per reintegrar les quantitats abonades pels consumidors en concepte de peatges i manteniment de CASTOR, una instal·lació gasista que mai s’ha posat en funcionament.